GündemFutbolSpor

Beşiktaş’ta neler oluyor ?

Üst üste 4. kez kaybeden Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın bugün kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'yle yapacağı görüşmede istifasını sunacağı öne sürüldü.

Kadınlar Günü Turları

Süper Lig’in 14. haftasında Giresunspor’u ile kendi sahasında karşılaşan Beşiktaş, şok bir mağlubiyet aldı. 39’da Necip Uysal’ın kırmızı kart görmesiyle maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynayan Kartal, sahadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Üst üste 4. kez kaybeden Sergen Yalçın’ın öğrencileri, bu sonucun ardından 1 maç eksiği bulunan lider Trabzonspor’un 13 puan gerisinde kaldı. 2’de 2 yaparak ateş hattından kurtulan Çotanaklar ise 16 puanla 13. sıraya yerleşti.

Avrupa ve ligdeki son 6 maçtan yenik ayrılan Beşiktaş’ta sular durulmuyor. Siyah beyazlılar dün sahasında Giresunspor’a 4-0 yenilirken, başkan Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın bugün bir görüşme gerçekleştirecek. NTV’de yer alan habere göre Sergen Yalçın bu toplantıda istifasını sunacak.

SİNAN ENGİN: İSTİFA ETMİŞ, ÇEBİ DE KABUL EDER

Beyaz TV’de yorumculuk yapan ve Sergen Yalçın’a yakınlığıyla bilinen Sinan Engin de istifa iddialarını doğrulamıştı. Engin “Şampiyon olamadığın her sene hoca mı değiştireceksin. 10 kişi de kalsa Beşiktaş içeride 4-0 yenilmez. Benim tanıdığım Sergen Yalçın kafasında bitirmiş, istifa etmiş. Bugünkü konuşmaları duyan Ahmet Nur Cebi yarın istifayı kabul eder. Muhtemelen Sergen Yalçın dönemi sona erer. Sergen Yalçın kendini ezdirmez” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Giresunspor mağlubiyetinin ardından açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Çebi “Sergen Yalçın’ı dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız. Eğer haklı gerekçeleri varsa söyleyecek bir şey yok” demişti. Sergen Yalçın’dan da “Yarın başkanla durum değerlendirmesi yapacağız” açıklaması gelmişti.

SERGEN YALÇIN’IN MAÇ SONU AÇIKLAMASI: “GÖRÜNTÜLERİ SİLDİK DİYORLAR.SİLERLER TABİ.”

Sergen Yalçın: “Yayıncı kuruluştan bu görüntüleri istediğimizde vermiyorlar, sildik diyorlar. Silerler tabii. %100 penaltılar verilmeyince… Aleyhimizde olunca anında VAR devreye giriyor. Bugün 10 dakikada VAR devreye girdi ve işimizi bitirdi, koskoca bir camiayı çökertti.”

AHMET NUR ÇEBİ: “NEDEN İSİTİFA ETTİĞİNİ DİNLEMEM LAZIM”

Maç sonu Ahmet Nur Çebi Sergen Yalçın’ın konuşmalarını dinlediği söylemesine rağmen Sergen Yalçın’ın  istifa konusuna direkt yaklaşmış olması bazı taraftarlar arasında tepkiye yok açtı.

https://twitter.com/BJK1903N01/status/1464920738952065027?s=20

DİKKATİ ÇEKEN SÖZLER: “ÇETE MİSİNİZ, ÖRGÜT MÜSÜNÜZ?”

Hakemlerle ilgili konuşan Ahmet Nur Çebi “Hakemlerle ilgili bitmek bilmeyen bir çile var. Bununla ilgili tepkilerimizi gerekli yerlerde, gerekli şekillerde yerine getirdik. Sonuç olarak da MHK’nin başkanının burada yanlışlıklar var denilip yerine başka bir MHK başkanı atandığını biliyoruz. Ancak, sonuçta gördüm ki MHK başkanı değişmesi yetmemiş, VAR’daki atamaları yapanlar, sahada atama yapanlar aynı kafa. Hiçbir şey değişmemiş bunlarda. Bunlarla ilgili TFF ve MHK’ye sesleniyoruz. Bize söz verdiniz, düzelteceğiz dediniz ama düzeltmediniz. Ya beceremiyorsunuz ya niyetiniz kötü. Allah selamet versin, gerekeni yapsın. Gerekeni yapmıyorsanız size vermiş olduğumuz hoşgörü bu gece bitmiştir. Hakemlerin bu yaptıklarına VAR da dahil olmak üzere, bu geceden itibaren son derece sert tepki göstereceğiz. Beyan ediyorum Eğer çeteyseniz ya da örgütseniz bunu ortaya koyacağız. Örgütlü bir iş yapıyorsanız bunu da ortaya koyacağız ya da bu işi çok çabuk bu geceden itibaren bir şekilde düzelteceksiniz. Bu gördüğümüz şeytani düzen midir nedir, çete midir, örgüt müdür, bunların hepsini herkes kendi diliyle ifade edecek. Kimi örgüt der, kimi çete der ama TFF bunları görmüyorsa, bu saatten sonra görmemesi tahammül edilebilir olmayacaktır.” dedi

 

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU: “MADEM ÇETE VAR DEDİN HOCA NİYE GİDİYOR ARKADAŞ ?”

Eski yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise sosyal medya hesabından ilginç bir şekilde paylaşımda bulundu.  “Madem çıktın açıkladın, çete var dedin, açık açık camiamıza kasıt var dedin! E madem çete var, madem kasıt var, madem kumpas var!!! Hoca neden gidiyor arkadaş. Bu na izin veren de bu çetenin sözcüsüdür o zaman. İyi düşünün”

Öte yandan seçilmesi halinde Sergen Yalçın ile ilk kez çalışacağını açıklamış olan eski başkan adayı Hürser Tekinoktay ise ilk 45 dakikada en az 5 kez VAR’a giden Hüseyin Göçek’in yönetimine dikkat çekerek yıllar önce Cem Papila katliamı diye literatüre geçen sezonu hatırlatan paylaşımlarda bulundu.

Tekinoktay ayrıca “Değiştirdiğinizi söylediğiniz MHK Başkanın;
1- Sicilini biliyor musunuz?
2- MHK Üyesi olan, Nihat Mızrak’ın, Ocak 2004’te oynanan Cem Papila’nın 5 kırmızı kart gösterdiği Samsunspor- BJK maçının yardımcı hakemi olduğunu biliyor musunuz? Bilmiyorsanız neden MHK’yi değiştirdiniz.” diye paylaşımda bulundu.

Ahmet Nur Çebi’nin puan farkının açılmasına “avans veriyoruz” demesi de tepki gösteren Tekinoktay “avansa devam mı diyerek ” Ahmet Nur Çebi’ye sordu.

Bazı taraftarlar ise: Sergen hocaya inanmadılar hoca tırnakları kazarak geldi buraya sözleşme imzalamayan uzatan yönetim her maç kıyılan takıma bir kez çıkıp konuşmayan yönetim sonuç bu” diyerek tepkilerini gösterdiler.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise bu akşam TELE 1

Geçtiğimiz hafta yapılan Divan kurulu toplantısında “Hesap sormaya geliyoruz” dedikten sonra divan kurulunda konuşma hakkı tanınmayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise bu akşam TELE 1’de Onnik Azınyan ve NationalTurk yorumcusu Birgün gazetesi yazarı Müslüm Gülhan’ın konuğu olacak…

8 Mart Kadınlar Günü Turları

NationalTurk - Londra

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu