Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
TürkiyeEğitimVideo

Kahramanmaraş’ta tablo ağırlaşıyor

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kahramanmaraş'taki okul saldırısında 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 kişinin ise yoğun bakımda olduğunu açıkladı

Kahramanmaraş’ta can kaybı artıyor

Kahramanmaraş‘ta Ayser Çalık Ortaokulu’nda gerçekleşen silahlı saldırıda ne yazık ki can kaybı artıyor.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, saldırıda 8’i öğrenci, biri öğretmen olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 kişinin ise yoğun bakımda olduğunu açıkladı

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi: “Olay sadece bir öğrencimizin gerçekleştirdiği bireysel bir hadise; bir terör hadisesi değil. Tüm bakanlıklarımız üzerine düşen görevi yerine getiriyorlar. Herkes kendi görev alanıyla ilgili gerekli müdahaleleri yapıyorlar” dedi.

ciftci1

İçişleri Bakanı Sayın Mustafa Çiftçi, Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Sayın Yusuf Tekin ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Sayın Kemal Memişoğlu ile Vali Sayın Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş’ta Ayser Çalık Ortaokulu’nda gerçekleşen saldırıda yaralanan öğrencilerimizi hastanede ziyaret ettiler.

Yaralı öğrencilerimizin sağlık durumları hakkında bilgi alınırken, ailelerimize de geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Ayser Çalık Ortaokulu’na silahlı  saldırı gerçekleştiren şahsın, 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Başmüfettişi olan Uğur Mersinli’nin oğlu İsa Aras Mersinli olduğu ortaya çıktı.

 

Yunanistan Golden

NationalTurk NL

NationalTurk NL - Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu