Arda Turan Haberleri, Fotoğrafları ve Videoları

Football Leaks

Jorge Mendes’in maceraları 1: Wolverhampton soygunu

Dünya futbolunu örümcek ağı gibi saran Jorge Mendes Wolverhampton'ı nasıl para makinesine dönüştürdü?

Devamını Oku »
Football Leaks

Arda Turan’a İspanya’da 1 yıl hapis cezası

Seçil Erzan, Fatih Terim, Fon olayı ile başı dertte olan Arda Turan İspanya'da oynadığı dönemle ilgili 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Arda suçunu kabul etti.

Devamını Oku »
Futbol

TFF 1. Lig lideri Eyüpspor ise…

NationalTurk yorumcusu Müslüm Gülhan'ın bu haftaki "TFF 1. Lig lideri Eyüpspor ise…" başlıklı yazısı;

Devamını Oku »
Futbol

Fernando Santos’un vergi davasında Jorge Mendes ayrıntısı

Beşiktaş’ın teknik direktörü Fernando Santos'un vergi yükünü azaltmak için hayali şirket aracılığıyla para aldığı iddiasıyla ayrıntıda yine Jorge Mendes çıktı.

Devamını Oku »
Magazin

Seçil Erzan’ın telefonunda kıskançlık krizleri! Fatih Terim ve Arda Turan’ı kıskanmışlar

Seçil Erzan'ın telefonundan sevgililerinin Arda Turan ve Fatih Terim'i kıskandığına yönelik mesajlar çıktı.

Devamını Oku »
Futbol

Susurluk’tan bugüne futbolun değişmeyen kalitesi!

Futbolun kalitesi; Balıkesir Susurluk ilçesinde 1996 yılında dört kişiyi taşıyan bir Mercedes otomobil, benzin istasyonundan çıkmakta olan bir kamyona çarptı.

Devamını Oku »
Gündem

Fatih Terim Fonu ile 46 günde yüzde 253 getiri vaadi

Bankacı Seçil Erzan’ın futbolcu ve iş insanlarından paraları toplarken 46 günde yüzde 253 getiri vaadiyle kandırdığı ifade ediliyor. Yasal şartlar altında bahsedilen 44 milyon dolar vadeli mevduat hesabına yatırılsaydı Erzan’ın getiri oranına 5 yılda ulaşılabilecekti. Saadet zinciri kırıldı Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan‘ın futbol ve iş dünyasının önemli isimlerinden topladığı…

Devamını Oku »
Futbol

Fatih Terim Fonu: Milyon Dolarlık Kağıt Parçaları

BirGün yazarı Timur Soykan "Fatih Terim Fonu" olayında Galatasaraylı futbolcuların kağıt parçaları karşılığında Seçil Erzan'a milyon dolarlar verdiğini yazdı.

Devamını Oku »
Futbol

Seçil Erzan: “MİT Başkanı’nı tanıyorum. Neden kaçmıyorsun.” dediler

Levent Deniz Bank Şube Müdürü Seçil Erzan, Semih Kaya'nın menajeri Fırat Özdemir "MİT Başkanı'nı tanıyorum. Neden kaçmıyorsun?" dedi.

Devamını Oku »
Futbol

İsmail Saymaz Fatih Terim Fonu’nu Yazdı

Gazeteci İsmail Saymaz Fatih Terim Fonu denilen olayın pazartesi günkü duruşmasında yaşananları ve diğer detayları yazdı.

Devamını Oku »
Futbol

İspanyol hükümeti vergi kaçakçılığı suçlamasıyla Arda Turan’a dava açtı

Arda Turan, Barça ve Atletico Madrid’de forma giyerken 828 bin euro vergi kaçırdığı iddiasıyla yargılanıyor. Savcılık, Arda Turan’ın futboldan elde ettiği gelir ve imaj haklarıyla vergi kaçırdığı iddiasıyla dava açtı. Aylarca süren soruşturmanın ardından mahkeme, Arda Turan’ı 828.000 avroluk vergi kaçakçılığı iddiasıyla  yargılamak için ilk adımı attı . 2021’de Mali…

Devamını Oku »
Futbol

Bilgi, liyakat, AFAD, Kızılay ve Ümit Milli Takımı

Başlıktaki kurumların işleyişlerine baktığımızda, toplumsal sorumluluk konusunda tartışılacak en önemli konunun ne olduğu apaçık ortadadır. Sonuçları bakımından çok ağır bedel ödediğimiz için tartışılması gereken ‘liyakat’ ve ‘bilgi’ üzerinden hareket ederek bir analiz yapmak gerekmekte. Çünkü, sorunun başlangıç noktası burası olmasına rağmen çözümsüzlük içinde süreç bizim ödediğimiz bedellere aynen devam etmekte.…

Devamını Oku »
Futbol

Gökten Zembille İndi: Arda Turan Ümit Milli Takımın Başına Geçiyor!

Milli takımlarda şok bir gelişme yaşandı. Daha önce antrenörlük tecrübesi bulunmayan Arda Turan Ümit Milli Takımın başına geçiriliyor. Son olarak Galatasaray’da forma giyen ve emekli olan Arda Turan Ümit Milli Takımıyla teknik direktörlük kariyerinde ilk imzasını atıyor. Galatasaray’da futbolculuk kariyerine nokta koyduktan sonra herhangi bir kulüpte görev yapmayan Arda Turan,…

Devamını Oku »
Başa dön tuşu