Real Madrid’in başı sakatlıklarla dertte!
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Real Madrid, İspanya’da 3-0 mağlup ettiği Pep Guardiola’lı Manchester City ile rövanşta 1-1 berabere kalarak çeyrek finale çıktı.
Ancak eflatun-beyazlılarda, Bayern Münih ile oynanacak çeyrek finalle ilgili sakat listesi endişe yaratıyor.

Madrid temsilcisinde sakatlanan kaleci Thibaut Courtois’nın en az 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
Takımın gol silahı Kylian Mbappe’nin diz sakatlığı nedeniyle sahalardan ne kadar uzak kalacağı belirsiz.
Real’de bu iki oyuncu dışında Jude Bellingham, Rodrygo, Eder Militao ile Ferland Mendy’nin sakatlıkları da devam ediyor.
Real Madrid‘de teknik direktör Alvaro Arbeloa, 22 Mart’ta Atletico Madrid ile sahasında oynayacağı lig maçı öncesi oldukça zor durumda kaldı.
Real, 28 hafta sonunda İspanya Ligi’nde lider olan ezeli rakibi Barcelona’nın 4 puan gerisinde bulunuyor.






