
Futbolun en büyük gecelerinden biri bu kez müzik dünyasının dev bir ismini ağırlamaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü rock müzik grubu The Killers, UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde düzenlenecek geleneksel açılış şovunda sahne alacak. Budapeşte’deki final öncesi gerçekleşecek performans, hem stadyumdaki taraftarlara hem de ekran başındaki milyonlara unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.
Final öncesi sahne The Killers’ın
Pepsi tarafından sunulan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali açılış şovu, 30 Mayıs’ta Macaristan’ın Budapeşte kentindeki Puskas Arena’da maçtan hemen önce gerçekleştirilecek. Final atmosferini yükseltecek organizasyonda sahne alacak The Killers, enerjik performansıyla geceye damga vurmayı amaçlıyor.
Hit şarkılar final heyecanına eşlik edecek
Grubun, kariyeri boyunca geniş kitlelere ulaşan en sevilen parçalarını seslendireceği belirtildi. Yüksek tempolu bir performans hazırlığında olan The Killers’ın, futbol dünyasında adeta marş haline gelen “Mr. Brightside” şarkısını da söyleyeceği aktarıldı.
David Beckham’la özel film
Açılış şovunun duyurusu için hazırlanan kısa filmde The Killers ile futbol efsanesi David Beckham bir araya geldi. Filmde, ikonik isimlerin Budapeşte’deki UEFA Şampiyonlar Ligi finaline yetişmek için tempolu bir yarışın içinde yer aldığı görüldü.
Dünyaya yayınlanacak
Pepsi sunumlu UEFA Şampiyonlar Ligi Finali açılış şovu, sezonun en kritik karşılaşması başlamadan hemen önce dünya genelinde yayınlanacak. Böylece final gecesi, yalnızca futbol değil müzik şöleniyle de hafızalara kazınacak.






