Mehmet Şimşek Haberleri, Fotoğrafları ve Videoları

Gündem

Müfsit Ne Demek?

Devlet Bahçeli'nin Mehmet Şimşek'i ima ederek kullandığı "müfsit" ne demek? Bahçeli'nin sözleri sonrası Müfsit kelimesinin anlamı merak ediliyor. Müfsit kısaca "arabozan" demek.

Devamını Oku »
Ekonomi

“Hafize Gaye Erkan’ı Mehmet Şimşek görevden aldı”

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ı bakan Mehmet Şimşek'in görevden aldırdığını iddia etti.

Devamını Oku »
Ekonomi

Köprü, Otoyol, Liman, HES… Her Şey Satılacak!

Bakan Mehmet Şimşek, özelleştirme çalışmaları kapsamında limanların, otoyolların, köprülerin ve hidroelektrik santrallerinin satılacağını duyurdu!

Devamını Oku »
Ekonomi

İşçi ve Memura Mehmet Şimşek Şoku! “Hedef Enflasyona Göre…”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Bundan sonra ücret düzenlemeleri hedef enflasyona göre yapılacak” dedi. 2024-2026 dönemine ilişkin dün açıklanan Orta Vadeli Program’da (OVP) büyüme hedefleri düşürülürken, enflasyon ve dolar/TL hedefleri yükselmişti. 2023 yılı enflasyon hedefi yüzde 65, 2024 yılına ilişkin hedef yüzde 33 olarak belirlendi. Merkez Bankası enflasyon raporunda…

Devamını Oku »
Avrupa

İmamoğlu: Mehmet Şimşek Onay Verdi

Ekrem İmamoğlu Mehmet Şimşek’i ziyaret etmiş, ziyaret sürpriz olarak yorumlanmıştı. Ziyaretin sonucu ise bugün ortaya çıktı. İmamoğlu Mehmet Şimşek’in dış kredilere onay verdiğini duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşım yatırımları için bekledikleri dış kredilere Hazine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in onay verdiğini açıkladı. Twitter hesabından yaptığı açıklamada Şimşek’e…

Devamını Oku »
Avrupa

Fatih Altaylı: Kılıçdaroğlu’na Özür Borçlusunuz

Gazeteci Fatih Altaylı Kılıçdaroğlu hakkındaki yazılarına devam ediyor. Altaylı bugün de seçim öncesi CHP liderine yapılan eleştirileri gündeme getirdi.

Devamını Oku »
Fatih Altaylı Yorumluyor

Fatih Altaylı Merkez Bankası Atamalarını Yazdı

Ekonomi yönetiminde görev değişiklikleri devam ederken gazeteci Fatih Altaylı Merkez Bankası başkan yardımcılarının değiştirilmesini yorumladı.

Devamını Oku »
Ekonomi

Borsada Mehmet Şimşek Coşkusu

Bloomberg’in Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanacağının belli olduğunu yazmasının ardından Borsa İstanbul güne sert yükselişle başladı. Bankacılık hisseleri diğer hisselerden daha fazla yükseldi. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, güne yüzde 2,88 artışla 5.102,56 puandan başladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 142,76 puan ve yüzde 2,88…

Devamını Oku »
Başa dön tuşu