Politika

Fidel Castro, Barack Obama, Margaret Thatcher NationalTurkPolitika Haberlerini NationalTurk Politika Haberleri Sayfasından Takip Edebilirsiniz.

NationalTurk Politika sayfası Türkiye ve Dünyada tüm siyaset dünyasının en önemli liderlerinin görüşlerini politik kararlarını,  en önemli açıklamalarını, iç ve dış politik önemli gelişmeleri, son dakika politika haberlerini objektif ve farklı olarak size iletecektir.

NationalTurk ile gazete okumaya geri döneceksiniz…

NationalTurk – Objektif | Tarafsız | Farklı

TİP’in geri çektiği Gökhan Zan: Adayım, çekilmiyorum

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Gökhan Zan’ın adaylığını, ‘partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair gelen iddialar’ üzerine geri çektiğini açıkladı.

Devamını Oku »

Turgut Altınok’un “Kargir ev” dediği lüks villa çıktı!

AKP Ankara adayı Turgut Altınok'un malvarlığı listesinde "kargir ev" olarak geçen taşınmazın lüks villa olduğu ortaya çıktı.

Devamını Oku »

Ekrem İmamoğlu malvarlığını açıkladı

CHP’de ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın ardından Ekrem İmamoğlu da mal varlığı bildiriminde bulundu. İmamoğlu, eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve kendisinin mal varlığını açıkladı. Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde 2 dükkan ve 1 mesken, Büyükçekmece’de 2 dükkan, Beylikdüzü’nde 2 arsa, Çanakkale’de ev, Balıkesir’de…

Devamını Oku »

Özgür Özel: Lütfü Savaş en iyi aday!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Lütfü Savaş konusunda açıklama yaptı: "CHP'nin gösterebileceği en iyi aday"

Devamını Oku »

Emekli ikramiyesine zam!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilerin bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarıldığını açıkladı.

Devamını Oku »

İrfan Değirmenci Çankaya adayı oldu

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Ankara’nın Çankaya ilçesi adayını açıkladı. Gazeteci İrfan Değirmenci Çankaya adayı oldu. TİP, Ankara’nın Çankaya ilçesi için gazeteci İrfan Değirmenci’yi aday gösterdi. Değirmenci bir süre önce Halk TV’den ayrılmıştı. Parti sosyal medya hesabından İrfan Değirmenci’nin adaylığını duyurdu.…

Devamını Oku »

Gürsel Tekin CHP’den istifa etti

Son günlerde ismi Esenyurt belediye başkan adaylığı için geçen Gürsel Tekin, sosyal medyadan istifa kararını duyurdu.

Devamını Oku »

TİP Hatay adayı Gökhan Zan: Lütfü Savaş çekilsin

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Gökhan Zan Lütfü Savaş'a çekilme çağrısı yaptı.

Devamını Oku »

SONAR İstanbul anketini açıkladı

Araştırma şirketi SONAR İstanbul anketi yaptı. Ankette Ekrem İmamoğlu, rakibi Murat Kurum'un önünde yer aldı.

Devamını Oku »

CHP: Bayram ikramiyesi 15 bin lira olsun

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer emeklilerin bayram ikramiyesinin 15 bin liraya çıkarılması konusunda açıklama yaptı.

Devamını Oku »

Başak Demirtaş aday olacak mı?

Yerel seçimler öncesinde İstanbul adayı olup olmayacağı merak edilen Başak Demirtaş aday tartışmalarına son noktayı koydu.

Devamını Oku »

Enver Aysever’i Tuncay Özkan şikayet etmiş!

Gazeteci Enver Aysever, bu sabah saatlerinde gözaltına alınma sebebinin CHP'li Tuncay Özkan'ın şikayeti olduğunu açıkladı.

Devamını Oku »

Atalay’ın milletvekilliği düşürüldü! TİP ve CHP’den eylem çağrısı

Silivri Cezaevinde bulunan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü. CHP ve TİP eylem çağrısı yaptı.

Devamını Oku »

Mustafa Destici özerklik istediği paylaşımı sildi!

Cumhur İttifakı ortaklarından BBP'nin Genel Başkanı Mustafa Destici özerklik ile ilgili paylaşımını tekrar gündeme gelmesi sonrası sildi!

Devamını Oku »

Aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen: Eskişehir için en iyisi

CHP, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde 242 seçim çevresinde daha belediye başkanı adaylarını belirledi. Eskişehir’de Yılmaz Büyükerşen sürprizi yaşandı. CHP’de Aydın, Hatay, Adana ve Mersin Büyükşehir Belediye başkanlarıyla yola devam kararı alındı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile…

Devamını Oku »

Murat Kurum: Tavuk suyu çorbası, her cuma etli pilav…

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum gençlere arada tavuk suyu çorba, her cuma da etli pilav vadetti.

Devamını Oku »

Gökhan Zan, İYİ Parti’den istifa etti

Genel seçimlerde Hatay'da İYİ Parti'den 2'nci sıra milletvekili adayı olan Gökhan Zan, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Devamını Oku »

Yaşar Okuyan vefat etti

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Okuyan, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Devamını Oku »

Hasan Bitmez’in Cenaze Törenine Erdoğan ve Akşener Katılmadı

TBMM Genel Kurulunda konuşma yaptığı sonrasında fenalaşan ve tedavi gördüğü hastanede 54 yaşında hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez için Meclis’te cenaze töreni düzenlendi. İsrail ve Türkiye arasında ticaretin devam etmesini eleştiren konuşması sırasında AKP sıralarından büyük tepki…

Devamını Oku »

Hasan Bitmez Vefat Etti!

TBMM'de yaptığı konuşmanın ardından kürsüde fenalaşan ve kalp krizi geçiren Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez vefat etti.

Devamını Oku »
Başa dön tuşu