En Son Haberler

Haberler NationalTurk Haberler sayfamızdan son dakika haberleri, gündemdeki gelişmeleri, Dünyadan ve Türkiye’den sağlık, spor, magazin, ekonomi, yaşam, eğitim, seyahat, kültür, eğlence, iş, emlak, bilim ve teknoloji dünyasından gelecek ile ilgili haberleri takip edebilirsiniz.

NationalTurk sizlere ayrıca Dünya tarihine geçmiş liderlerinin çok özel hikayelerini, video, fotoğraflarını ve anılarını derlemektedir.

Haberler sayfalarımızda okuyucularına gerçekleri objektif, farklı ve bağımsız bir şekilde vermek NationalTurk ayrıcalığıdır. NationalTurk Türkiye’de Medya Oluşum grubu tarafından yönetilmektedir.

NationalTurk Haberleri ‘Ana ekrana ekle’

Mobil tasarım ve teknoloji ile Tüm dünyadaki en önemli haberleri cep telefonunuzdan takip etmek için NationalTurk anasayfasını cep telefonunuzdaki ana ekrana ekle tuşuna basmanı sizi farklı kılacaktır.

NationalTurk – Objektif | Bağımsız | Farklı

Donald Trump’a suikast girişimi

FBI: Donald Trump’a bir suikast girişimi oldu. Başkan adayı Donald Trump’ın Pensilvanya’daki mitinginde ateş açıldı. Trump, kurşunun sağ kulağına isabet ettiğini söyledi, “Ülkemizde böyle bir olayın gerçekleştiğine inanmak güç.” dedi. ABD Gizli Servisi, saldırının miting alanının dışından gerçekleştirildiğini ve saldırganın…

Devamını Oku »

Joe Biden, Ukrayna saldırısı sebebiyle Rusya’yı kınadı

Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği saldırı sebebiyle ABD Başkanı Joe Biden'dan açıklama geldi.

Devamını Oku »

Fenerbahçe’de geri sayım başladı! Aziz Yıldırım, Ali Koç’un teklifini kabul etti

Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul'un ilk günü bir hayli hararetli geçti. Aziz Yıldırım, Ali Koç'un canlı yayın teklifini kabul etti.

Devamını Oku »

Joe Biden, Rusya’daki bazı hedeflerin ABD silahlarıyla vurulmasına izin verdi

Amerikan yetkililer ABD Başkanı Joe Biden'ın ilk kez Ukrayna'ya Rus toprakları içindeki askeri hedeflere karşı ABD silahlarını kullanma izni verdiğini söyledi.

Devamını Oku »

Aziz Yıldırım: “Jose Mourinho’yu haftaya İstanbul’a getireceğim.”

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Ankara’da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç’un “Ben olduğum sürece şampiyon yapmayacaklar söylemini eleştiren Aziz Yıldırım, “Aday olan bir arkadaş 500 imza topladı diye kulübün her şeyini incelettiler, demokrasi diye bunu yaptılar ama yanlış…

Devamını Oku »

Son Dakika; Hansi Flick Barselona’da

Hansi Flick bugün öğle saatlarinde menajeri Pini Zahavi ile Barselona'ya geldi ve Barcelona kulübüyle sözleşme imzalamayı bekliyor.

Devamını Oku »

Son Dakika: Barcelona ​​Hansi Flick ile prensip anlaşmasına vardı

Hansi Flick, FC Barcelona’nın bir sonraki teknik direktörü olacak. Hansi Flick’in Barcelona’nın yeni teknik direktörü olması ve 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Barcelona kulübü, bu çarşamba günü sportif direktör Deco ve Spor Komisyonu üyesi Bojan Krkic’in Londra’ya yaptıkları yolculuklarında eski…

Devamını Oku »

Fatih Terim Panathinaikos dönemi bitti

Panathinaikos, PAOK'a 4-1 mağlup olmasının ardından ve Fatih Terim'in açıklamalarıyla büyüyen kriz sonundan Panathinaikos Fatih Terim ile yollarını ayırma kararı aldı..

Devamını Oku »

İtalya’da sel kabusu: 15 kişi hayatını kaybetti

Küresel iklim değişikliği İtalya’yı vurdu. İtalya’da fırtına ve şiddetli yağmur su baskınlarına ve trafikte aksamalara neden oldu. Lombardiya ve özellikle Milano etkilendi. Durum artık önemli ölçüde hafifledi. İtalyan itfaiyesi Vigili del Fuoco, ekiplerin 3 bölgede faaliyetlerini sürdürdüğünü, binlerce müdahale yaptıklarını…

Devamını Oku »

Sydney katili kadınları hedef aldı

Avusturalya’nın Sydney kentinde bulunan bir alışveriş merkezinde bıçaklı saldırı gerçekleşti.

Devamını Oku »

ABD’de işten çıkarma dalgası büyüyor

ABD’de 2023 yılında başlayan işten çıkarma dalgası aynı hızla devam ediyor. Son olarak bu dalgaya dünyaca ünlü firmalar da katıldı.

Devamını Oku »

Gökhan Zan Ses Kayıtlarına İlişkin Erkan Baş’a Sert Eleştirilerde bulundu

Gökhan Zan Ses Kayıtlarına İlişkin Konuştu. Erkan Baş'a Sert Eleştiri Canlı yayına bağlanan Gökhan Zan "Erkan Baş Barış Atay'ı neden aday yapmadı." dedi

Devamını Oku »

Rusya’da, bayraklar yarıya indirildi – Saldırganlardan biri yakalandı

Moskova Crocus City Hall'de yapılan bir rock konserinde sırasında ölenler için Rusya, Pazar günü bir günlük yas nedeniyle bayrakları yarıya indirildi.

Devamını Oku »

Vladimir Putin’den ilk açıklama geldi

Vladimir Putin, "Teröristlerin arkasında duran herkesi tespit edip cezalandıracağız” açıklamasında bulundu.

Devamını Oku »

Trabzonspor Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle 12 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Trabzonspor Fenerbahçe maçı nedeniyle 12 kişinin gözaltına alındığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Devamını Oku »

Afrika’da eşek derisi ticareti yasaklandı

Afrika Birliği, kıtada eşek popülasyonunun azalması sebebiyle eşek derisi ticaretine yasaklama getirdi.

Devamını Oku »

Beşiktaş kulübünde Andrzej Duda ve transfer bilmecesi -1

Beşiktaş'ın Ernest Muci ve Al Musrati transferinde Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ve PSG başkanı Nasser Al-Khelaifi bilmecesi

Devamını Oku »

Feyza Altun gözaltına alındı!

Avukat Feyza Altun şeriata hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Devamını Oku »

Kabile çatışması! En az 64 ölü

Papua Yeni Gine'deki Highlands bölgesinde kabile anlaşmazlığı nedeniyle çıkan çatışmada en az 64 kişi öldürüldü.

Devamını Oku »

Hindistan’da 10 madenciyi kaçırdı

Hindistan’da 10 madenci, silahlı kişiler tarafından kaçırıldı. Kaçırılan kişilerin kurtarılması için operasyon başlatıldı.

Devamını Oku »
Başa dön tuşu