GündemAvrupa

Ukrayna’da tren istasyonu saldırısında ölenlerin sayısı 25’e yükseldi.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin altıncı ayında meydana gelen saldırıda 31 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Kadınlar Günü Turları

Ukraynalı yetkililer, dün Rusya’nın bir tren istasyonuna saldırısı sonucu hayatını kaybeden sivillerin sayısının 25’e yükseldiğini duyurdu.

Rusya Ukrayna Krizi sivillerin can kaybına yol açmaya devam ediyor

Ukrayna’nın doğusundaki Çapline tren istasyonuna düzenlenen saldırıda ölenlerin beşinin bir arabanın içinde yanarak hayatını kaybettiği açıklandı. Rusya Ukrayna arasındaki savaşta siviller ölmeye devam ediyor.

BBC’nin haberine göre Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy, 11 yaşındaki bir çocuğun da yıkılan evinde öldüğünü ve hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini paylaştı.

Yetkililer, 6 yaşındaki bir erkek çocuğunun daha hayatını kaybettiği aktardı.

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus askerlerin saldırı sırasında dolu bir treni vurduğunu ve yüzlerce askerin öldürüldüğünü belirtti.

Ukrayna henüz askeri kayıplar ile ilgili açıklama yapmadı.

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Komiseri Michelle Bachelet, Putin’e seslenerek bir an önce Ukrayna’ya karşı silahlı saldırıları sonlandırması çağrısını yaptı.

Yunanistan Golden

NationalTurk - Londra

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu