En Son Haberler

İddia: Saat 24:00’dan Sonraki Müzik Yasağı Kalkacak

Koronavirüs salgını bahane edilerek alkollü, müzikli mekanların saat 24:00'den sonra kapatılmasına ilişkin kararın geri alınacağı ileri sürüldü.

Kadınlar Günü Turları

Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) Başkanı Kaya Demirer, mekanlardaki müzik kısıtlamasının kalkacağını iddia etti.

Dünya gazetesinden Hüsniye Güngör’ün haberine göre, Antalya’ya gelmeden önce Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü söyleyen Demirer şunları söyledi:

“Kendisinin de izniyle buradan duyurmak isterim ki, müziğin 24.00 ile sınırlandırılması kademeli normalleşmenin bir parçası. Sayın Bakan bunu başka hiçbir yere çekmeye gerek olmadığını, kısıtlamanın yakın bir zamanda kademeli bir şekilde kalkacağını söyledi.”

Hatırlanacağı gibi partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından gece müzik yasağını duyururken “Kusura bakmasınlar. Gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur” ifadelerini kullanmıştı.

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu